Wat de boer niet kent, dat vreet hij niet en onbekend maakt onbemind.

Je kent die uitdrukkingen wel. Komt er op neer dat mensen nieuwe dingen vaak spannend vinden. En soms ook domweg het nut niet inzien van nieuwe ontwikkelingen.

Ik kan me nog een reportage op tv herinneren over het mobieltje. Aan mensen werd gevraagd of ze een mobiele telefoon wilden. Het overgrote deel zag totaal de meerwaarde niet. Altijd bereikbaar zijn. Waarom? We doen het al jaren met een vaste telefoon en dat is prima. En moet je nu zien. I rest my case….

Nieuw is eng, maar uiteindelijk wordt nieuw omarmd en weten we niet meer hoe het was zonder.

Zo is het ook met een (Online) Business Manager.

Mijn meerwaarde is dat je als directeur of manager je handen vrij hebt om echt aan je bedrijf te werken. Jij hoeft je niet meer druk hoeft te maken over de dagelijkse beslommeringen, en dus kan je focussen op groei en kom je weer toe aan het werk dat je leuk vindt. Dat is tenslotte de reden waarom je ondernemer bent geworden.

Ik ben er voor jou om te brainstormen over strategie. Ik focus me op een efficiënte bedrijfsvoering en het managen van de dagelijkse gang van zaken. Ook ben ik de brug tussen jou en je team. Jij hoeft niet langer mee te gaan in de waan van de dag. In plaats daarvan werk jij aan de toekomst van je bedrijf. En dat bedrijf draait ondertussen lekker door.

Klinkt goed toch? Neem contact met me op als je meer wil weten over mij en mijn diensten!

Write a comment