Deze Donna zoekt haar Harvey 🙂

Ik ben Jessica van Bergeijk. In mijn carrière heb ik voor veel verschillende managers en directeuren gewerkt. Als Personal Assistant, Virtual Assistant en nu als (Online) Business Manager.

Ik haal de beste resultaten en het meest voldoening als ik voor iemand werk die net zo loyaal is naar mij als ik naar hem. Ik regel vaak ook privé-zaken. En dan is dat vertrouwen essentieel. Ik kijk op al mijn banen en opdrachten met plezier terug. Met veel van de directeuren en managers heb ik nog contact. Dat zegt wel iets. 

Ik regel graag.

Dat loopt als een rode draad door mijn cv.

Of het nu gaat om de hele inventaris en aankleding van een franchise in de verzekeringen, het organiseren van de deelname aan Sail voor een groot telecombedrijf of het ondersteunen van een team dat een snelweg moet aanleggen. Ik ben een echte ruggengraat voor ondernemers en managers. Bij mij gaat het vooral om doen en ik kan niet goed tegen excuses.

Ik ben geboren en getogen in Den Haag, maar het Rotterdamse motto; niet lullen maar poetsen, past bij me. Ik voel me overal snel thuis, ben vriendelijk, vlug van begrip, ben goed in observeren en luisteren. Resultaat behalen met mijn klanten vind ik erg belangrijk en ik doe wat daarvoor nodig is. Dat maakt dat ik niet altijd aardig maar wel altijd eerlijk ben.

Als ik door mijn cv blader (ja, drie pagina’s werkervaring mensen) dan denk ik met het meeste plezier terug aan de banen waar ik vrijheid kreeg. Waar ik zelfstandig aan de slag kon. Waar ik dingen al gefixt had voordat de directeur waar ik voor werkte er zelfs maar aan had gedacht.

Humor is ook van levensbelang. Ik gedij het allerbest in een open sfeer waar hard gewerkt wordt, maar waar tussendoor tijd is om te lachen. 8 uur lang strak en serieus achter je bureau zitten, is niet mijn ding.

Dus ben jij een directeur of manager die tot over zijn oren in het werk zit? Dan weet ik iemand voor je die zorgt dat jij je kunt concentreren op het werk dat je het liefst doet.

Dus ben jij een Harvey, dan wil ik graag jouw Donna zijn!*

(*Personages uit de serie Suits! Nog nooit gezien? Echt een aanrader!)