Diensten Van Bergeijk Office Support

Als ondernemer kun je niet alles alleen. Vaak kom je daar door schade en schande achter. Maar wanneer kies je voor een samenwerking met een Online Business Manager en wanneer schakel je me in om een project te managen. Klik verder voor meer informatie.

(Online) Business Manager (OBM)

Als (Online) Business Manager ben ik jouw sparringpartner op strategisch niveau. Mijn focus ligt op een efficiënte bedrijfsvoering en het managen van de dagelijkse gang van zaken. Ik ben de schakel tussen jou en je team. Jij hoeft niet langer mee te gaan in de waan van de dag. In plaats daarvan werk jij aan de toekomst van je bedrijf. En dat bedrijf draait ondertussen lekker door. 

Mijn meerwaarde? Omdat jij (als directeur of manager) je niet meer druk hoeft te maken over de dagelijkse beslommeringen, kan jij je focussen op de groei van je bedrijf en het werk dat je leuk vindt. Dat is tenslotte de reden waarom je ondernemer bent geworden. 

Ik ben een echte steun en toeverlaat voor ondernemers. Bij mij gaat het vooral om doen. Geen smoezen en excuses. En ik ben dan wel een Haagse, de Rotterdamse niet lullen maar poetsen-mentaliteit is zeer op mij van toepassing. 

Ik ben vriendelijk, vlug van begrip en kan goed observeren en luisteren. Resultaat behalen vind ik erg belangrijk en ik doe wat daarvoor nodig is. Dat maakt dat ik niet altijd aardig maar wel altijd eerlijk ben. Mijn klanten noemen me hardwerkend, sociaal en communicatief vaardig. Naast een prettige collega heb ik vooral ook een heel groot hart. 

Meer weten?

Project management

Organisaties werken steeds meer op een projectmatige wijze. Daarmee neemt ook de behoefte aan brede ondersteuning van projecten toe. Heb je een groot project en wil je aan je eigen projectteam nog een projectondersteuning toevoegen? Iemand die het overzicht behoudt en extra ondersteuning biedt? 

Mijn meerwaarde? Ik ben niet alleen een sparringpartner op strategisch niveau, maar ook de ontbrekende schakel tussen directeur/manager en het (project) team. 

Ik kan zorgen dat het contact tussen directeur en medewerkers lekker loopt. En dat er op een open en constructieve manier wordt gecommuniceerd. En dat is beter voor iedereen. Voor de leidinggevende, voor het team, voor het bedrijf en voor de voortgang van het project. 

Ik ben praat met teamleden en zorg dat ze gehoord worden. Ik zorg dat ze bij hun manager terecht kunnen met hun vragen. Om maar eens met een metafoor te smijten: ik maak van los cement een fundament van solide beton. 

En het is trouwens geen eenrichtingsverkeer. Soms dringen managers/directeuren gewoonweg ook niet door tot een team. Ook dan werp ik barrières om. 

Meer weten?