Sollicitatie Waterschap in Spanje

 

 

Een sollicitatiegesprek via mijn telefoon, met de bananen en de appels in de Spaanse fruitschaal als ‘statief’ :-).

Ik heb tijdens mijn vakantie in Spanje een nieuwe opdracht gescoord!

Net voor ik met mijn gezin richting de Spaanse zon vertrok, deed zich een mooie kans voor. Een bureau belde met de vraag of ze een vacature naar me mochten opsturen. Geen idee dat het meteen zo’n vaart zou lopen en dat ik met een wankele wifi-verbinding twee gesprekken zou voeren vanuit mijn vakantie appartement.

Het klikte. Ik kreeg complimenten voor mijn flexibiliteit en het feit dat ik me ondanks mijn vakantie zo grondig had verdiept in de functie.

Tijdens een tapasavond, tussen de sangria en de wijn door, kreeg ik te horen dat ik door was naar de tweede ronde. En in dat tweede gesprek werd meteen de knoop doorgehakt. En inmiddels ben ik uitgerust terug van vakantie en begonnen aan mijn nieuwe opdracht!

#nieuwebaan #zzp

Write a comment