Nieuw LinkedIn profiel

Ik heb het afgelopen jaar een beetje geworsteld met mijn functietitel ‘Online Business Manager’. Dekt het de lading nog wel? Doe ik mijn werk online of ben ik ook met regelmaat te vinden op kantoor? En. Ook belangrijk. Is het wel duidelijk wat ik doe. Wat ik ben de laatste tijd namelijk ook veel bezig met doc control. Dus…

Dit wordt mijn nieuwe LinkedIn profieltekst:

Ken je van die mensen die als een soort van adelaar boven de werkplek vliegen en alles zien? Die van het poetsen zijn en niet van het heel veel lullen ;). Die humor meenemen naar het werk en een luisterend oor bieden. Mensen die je liever zacht laten landen….op een matras in plaats van op de betonnen vloer. Mensen die jarenlange ervaring hebben…

Bijna misdading om zo iemand niet in te huren toch?

Heb je interesse? Bel of mail me!

info@vanbergeijkofficesupport.nl
06-28024144.

Write a comment