Ik ben zelf mijn ideale klant!

Ik ben zelf mijn ideale klant!

Maar dan in de vorm van een man.

Ik leg het even uit ?.

Een paar weken geleden volgde ik een training voor ondernemers. Daar werd mij de vraag ‘wie is jouw ideale klant’, gesteld.

Ik heb dat lang een moeilijke vraag gevonden. Misschien ook een beetje een ongemakkelijke. Want je sluit er mensen mee uit. Je hebt dan dus ook een minst ideale klant.

Opeens viel tijdens die training het kwartje. Mijn ideale klant is een manager/directeur waarmee ik veel eigenschappen gemeen heb.

Ik houd niet van gezeur, ben direct, duidelijk, ik kan uitdelen, maar ook goed incasseren. Lang heb ik gedacht dat die manager of directeur in de bouw zou opereren. Maar dat hoeft helemaal niet. De bedrijfstak maakt me niet zo heel veel uit. Het type manager/directeur moet bij me passen. En ik bij hem.

Wie is jouw ideale klant

Write a comment