Ik ben een sucker voor mooie vulpennen :-)

 

Praktisch mijn hele leven, nou ja sinds ik heb leren schrijven, ben ik een enorme vulpen-fan.

Ik word er dolgelukkig van. Van het design, van de inkt, van het speciale papier!

Ik kon vroeger uren ronddolen in de winkel van Akkerman in Den Haag. Alles bekijken, vasthouden. Als een kind in een snoepwinkel zo blij. Samen met mijn nicht gaf ik er bakken geld uit. Aan setjes van Waterman. Aan leren etuis. Aan inkt.

Pas raakte ik in een parfumerie met de verkoopster aan de praat. Ik kwam er voor een lippenstift maar het gesprek kwam op een of andere manier op vulpennen. Zij bleek mijn liefde voor pen en inkt te delen. Gekker nog; ze heeft een webwinkel waar ze de meest prachtige vulpennen en de mooiste inkt verkoopt.

Je begrijpt het. Ik ben weer een nieuwe vulpen rijker. En potjes inkt. En ik twijfel nog over een leren omslag voor mijn notebooks. Wat daar heb ik er ook tientallen van.

Ik ben vast niet de enige met deze vulpen-fascinatie!? Toch?

Word jij er ook blij van? Of heb je een andere passie! Laat een comment achter. Vind ik leuk!

Write a comment