Ik ben de directeur van het kantoor!

Ik ben de directeur van het kantoor!

Jarenlang heb ik mezelf virtueel assistente genoemd. VA. Maar dat dekt voor mij de lading niet meer. Ik ben geen assistente. En dat bedoel ik helemaal niet arrogant.

Ik heb in de afgelopen 10 jaar bij veel verschillende opdrachtgevers laten zien dat ik veel meer ben en dat ik me goed heb doorontwikkeld.

Ik ben een ondersteuner, een kameleon.  De ruggengraat van de manager of directeur waar ik op dat moment voor werk. Ook fungeer ik vaak als Do It Yourself psycholoog of een soort sociaal werkster voor collega’s.

Ik ben online business manager en eigenlijk ben ik wel uniek. Ik onderscheid me door mijn persoonlijkheid. Dat is de basis van mijn onderneming. Ik ben de basis van mijn onderneming.

Ik draag zeker niet dezelfde verantwoordelijkheden als mijn manager maar ik voel ze weldegelijk op dezelfde wijze. Mijn handelen is gericht op het laten slagen van de doelen.

Een OBM houdt zich vooral bezig met planning, systemen, project management en team management. Een Online Business Manager denkt strategisch met je mee en helpt met het structureren en managen van je team, je projecten.

Jij  bent als ondernemer verantwoordelijk voor de HOE in je bedrijf, de OBM zorgt voor WAT.

Ik merk en hoor in de markt dat mkb-ers tegenwoordig meer zoeken dan een assistent. Een online business manager is de ontbrekende schakel tussen het team en de directeur. Ik werk twee kanten op. Ik stuur namens de manager/directeur het team aan en andersom communiceer ik namens het team naar de directie.

Werken jij en je team je het snot voor de ogen, en blijven er projecten op de plank liggen? ik kom je graag ondersteunen! Bel me!

Write a comment