Van Bergeijk Office Support in een glossy!

Jessica onderneemt het …….

Ik ben Jessica van Bergeijk. Bijna 2 jaar geleden ben ik als zelfstandig ondernemer gestart met Van Bergeijk Office Support. Een gouden greep. Voor mezelf. Want ik kan er veel van mijn ruime project management en office support ervaring in kwijt. En natuurlijk voor de bedrijven die ik benader met mijn dienstverlening. Zij zoeken flexibiliteit, ervaring en enthousiasme.

Ervaring

Ik beschik over een behoorlijke dosis ervaring. En dat geeft zekerheid. Zekerheid, dat je het werk met een gerust hart uit handen kan geven, goed overzicht houdt en dat alles op rolletjes loopt. Maar het is natuurlijk ook prettig als iemand zich snel eigen weet te maken in een team, makkelijk communiceert en een vrolijke noot brengt in het bedrijf.

Lees meer ….

artikel glossy