Blijven leren

De wereld verandert in een rap tempo. Vooral bij ondersteunende functies op kantoor als (directie)secretaresses, administratief medewerkers, communicatie medewerkers, project ondersteuners, etc.

Om die reden heb ik de training “Start een succesvolle business als Virtueel Assistent” gevolgd bij de VA School. Met deze training kan ik ondernemers nog beter op afstand ondersteunen, vanuit mijn eigen locatie.

De juiste klik dat was mijn belangrijkste reden om de training bij Hanneke en Nathalie te volgen. Ik zocht iemand die mij op de juiste manier kon prikkelen. Na het eerste vrijblijvende gesprek met Hanneke wist ik dat dit de juiste beslissing was en nog steeds is. Natuurlijk hadden zij ook de juiste training. Het is een mix van uitdagende oefeningen, resultaatgerichtheid en het onderzoeken van mijn persoonlijke grenzen.

Op dit moment volg ik de “Online Marketing VA-training”. Dat is zeker een uitdaging in ons digitale tijdperk. In jezelf geloven, op je eigen expertise vertrouwen en mijn eigen unieke inbreng naar buiten brengen zijn denk ik doorslaggevend voor succes. Maar heel eerlijk gezegd worstel ik hier soms best nog wel mee.
Door hun steun en ook van de mede cursisten ga ik het zeker redden net als de eerste training.

Vol trots prijkt dan ook mijn badge bij dit verhaal.

Ik wil ondernemers helpen hun onderneming te laten groeien en door o.a. deze trainingen kan ik dat nu nog beter.