Blijven leren (Deel 2)

“Op dit moment volg ik de “Online Marketing VA-training”. Dat is zeker een uitdaging in ons digitale tijdperk. In jezelf geloven, op je eigen expertise vertrouwen en mijn eigen unieke inbreng naar buiten brengen zijn denk ik doorslaggevend voor succes.”

Met bovenstaande woorden heb ik mijn voorgaande blog in februari jl. afgesloten.

JEZELF BLIJVEN TRAINEN. WAAROM ZOU JE? DAT KOST TOCH ALLEEN MAAR TIJD?

Dat klopt. Het kost tijd, maar de meerwaarde is groot. Training volgen bij de VA School van Hanneke Wessel en Nathalie Brunt betekent dat je weer op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied. Een studie zorgt ervoor dat je jezelf onderscheidt van de anderen en dat je weer helemaal bij bent.

Want door te blijven leren, blijf je jezelf ontwikkelen en blijf je steeds meer waarde creëren voor jouw klanten én voor jezelf. Nieuwe dingen leren en toepassen geeft extra zelfvertrouwen.

KIES EEN STUDIE DIE PAST BIJ JE AMBITIE.
Wat je ook gaat studeren, het is belangrijk dat je de studie leuk vindt. Je kunt alleen ergens goed in worden als je het leuk vindt wat je doet. Dit werkt dan aanstekelijk voor jezelf  maar ook voor je omgeving.

Dit is de reden waarom ik de vervolgtraining Online Marketing VA bij hun heb gedaan. Deze bestond uit de modules: commercieel schrijven – visuals creëren – succesvol campagne voeren met Active Campaign – Facebook Marketing – Video en Vloggen – Webinars.

EN MET RESULTAAT: ik heb mijn training ‘Online Marketing VA’ succesvol afgerond!!